El trànsit al passeig de Sunyer es veurà afectat aquesta setmana per obres d'Aigües de Reus

Entre el 20 i el 23 d'agost el tram entre el camí de l'Aleixer i la plaça del Nen de les Oques serà intransitable
El passeig de Sunyer. | TarragonaDigital.com

 

El servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana ha anunciat un període de quatre dies d'afectacions al trànsit al passeig de Sunyer. El motiu es tracta d'una sèrie de treballs d'obertura d'una rasa que executa l'empresa municipal Aigües de Reus, i que afectaran el pas de vehicles per una part del passeig durant aquesta setmana, a partir d'aquest dimarts 20 d'agost i fins el divendres 23.

 

El tall de trànsit afectarà el carril de baixada del passeig, en direcció al passeig de Prim, en el tram comprès entre el camí de l'Aleixar i la plaça del Nen de les Oques. El trànsit, d'aquesta manera, serà desviat pel camí de l'Aleixar; i l'accés a l'aparcament subterrani de la plaça d'Oques es farà pel carrer del Doctor Vila-seca.

 

La Guàrdia Urbana enxampa un conductor que quadruplicava la taxa d'alcoholèmia

La Guàrdia Urbana de Reus va denunciar aquest passat dissabte 17 d'agost un conductor que circulava per la ciutat superant la taxa permesa d'alcoholèmia. Els fets van succeir a les cinc de la tarda, a l'avinguda Marià Fortuny, on agents del cos municipal de seguretat van intervenir un turisme que va patir un lleu accident de trànsit col·lidint amb un altre vehicle. 

 

En la prova d'alcoholèmia practicada, l'home va donar un resultat positiu de 0,98 mg/l d'alcohol en aire espirat. | Guàrdia Urbana Reus

 

En la prova d'alcoholèmia practicada, l'home, veí de reus de 51 anys, gairebé quadruplicava la taxa permesa, amb un resultat positiu de 0,98 mg/l d'alcohol en aire expirat. Per aquest motiu, se li han instruït diligències judicials per un delicte contra la seguretat viària, una denúncia que pot comportar una pena d'entre tres i sis mesos de presó i la retirada del carnet de conduir fins a quatre anys.