Jordi Just reafirma la col·laboració entre la Cambra i l'Ajuntament de Reus

El nou president de l'entitat ha agraït al regidor de Promoció Econòmica sortint la seva feina
Jordi Just i Marc Arza s'han trobat a les instal·lacions de firaReus | Cambra de Comerç de Reus

 

Jordi Just, nou president de la Cambra de Comerç de Reus, està mantenint una ronda de contactes amb els principals actors del teixit econòmic i empresarial de l'àrea d'influència de l'entitat. Un d'aquests és l'Ajuntament de la ciutat que, tot i que canviarà notablement aquest dissabte, seguirà integrant la llista de socis de treball preferents de Just.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

A l'espera de saber qui s'encarregarà de l'àmbit empresarial i econòmic en el futur govern de Reus, el president de la Cambra no ha aturat les seves trobades i s'ha reunit amb Marc Arza, regidor en funcions de Promoció Econòmica. A la pràctica ha estat el responsable polític de Redessa i firaReus, i un col·laborador habitual de la Cambra des del 2014 fins ara.

Durant la presentació en societat del nou plenari de la Cambra de Comerç de Reus es va revelar una de les seves principals línies d'actuació: la territorialitat. Tal com es va anunciar, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus treballarà perquè els Consells Comarcals de la seva àrea d'influència comptin amb un espai que faci de delegació de l'entitat. L'objectiu és que els empresaris tinguin una referència i un espai per adreçar-se sense haver de desplaçar-se a la seu reusenca de la Cambra.

Comiat agraït a Marc Arza

Segons ha informat la Cambra de Comerç, la trobada ha servit per analitzar precisament aquesta estreta col·laboració que han dut a terme els darrers anys totes dues institucions. Jordi Just ha agraït a Marc Arza «l'esperit de col·laboració i la gran empenta que ha demostrat» mentre s'ha encarregat d'aquesta àrea del govern de Reus. El president cameral també ha volgut deixar clar que l'etapa que ara comença a la Cambra «es caracteritzarà per la contínua recerca de sinergies amb l'Ajuntament, molt en particular en l'àmbit de firaReus o Redessa, agents fonamentals de la promoció econòmica a la ciutat i al seu entorn».

Si aquesta reunió s'ha fet amb el regidor de l'àrea en funcions, és de preveure que Jordi Just es reuneixi, també, amb la pròxima persona que s'encarregui d'aquest àmbit del govern de Reus. La incògnita, però, es pot allargar setmanes, ja que la constitució dels Ajuntaments només implica que es nomeni un alcalde o alcaldessa. La formació i organització d'un govern pot desenvolupar-se durant les setmanes següents, fins i tot mesos si s'hi han de seguir sumant forces polítiques.

"Més de 500 participants en la caminada Rutes Reus a la Boca de la Mina" "La Festa al carrer Sant Llorenç de Reus arriba a la 6a edició"