Troben un home mort al carrer Pròsper de Bofarull de Reus

Les patrulles dels Mossos d'Esquadra resten a l'espera de l'aixecament del cadàver
El cadàver ha estat trobat al carrer Pròsper de Bofarull amb el passeig Mata | Laia Riba

 

Matí tràgic a la ciutat de Reus. El cos d'un home ha estat trobat sense vida al carrer de Pròsper de Bofarull, al xamfrà amb el passeig Mata. Dues patrulles dels Mossos d'Esquadra han anat fins al lloc on es trobava el cadàver i, segons apunten les primeres informacions de la policia catalana, la mort ha estat per causes naturals i hauria estat per una parada cardiorespiratòria.

Els Mossos d'Esquadra estan esperant l'arribada de les autoritats judicials per fer l'aixecament del cadàver.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

La mort ha estat per causes naturals

Segons les informacions dels Mossos d'Esquadra, l'home tenia 82 anys i era veí de Reus. El servei d'emergències ha rebut l'alerta a quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de nou del matí. 

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha anat fins al lloc on es trobava el cadàver i han intentat reanimar a l'home, però no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. Han certificat la mort de la persona d'avançada edat, als voltants de les nou del matí. 

  

Els Mossos d'Esquadra resten a l'espera de les autoritats judicials i d'un metge per fer l'aixecament del cadàver | Laia Riba

 

"🔥ATENCIÓ: Incendi en un magatzem a Reus" "La Fundació Futbol Base de Reus renova l'acord de patrocini amb Hyundai Augusta Car"