ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

El restaurant japonès Udon aposta pel Centre Comercial La Fira Reus

La cadena de menjar japonès se centra en el menjar típic del Japó, els fideus estil 'udon'
El restaurant japonés Udon s'instal·la a Reus | Cedida

 

Un conegut restaurant de cuina japonesa ha decidit instal·lar-se al Centre Comercial La Fira Reus, es tracta de la cadena de cuina asiàtica Udon que se situarà concretament a la Planta Segona al costat de l´hamburgueseria Goiko Grill. Aquesta cadena de menjar ràpid va obrir el seu primer local l'any 2004 i ara ja s'ha consolidat arreu de l'Estat com un dels principals establiments d'aquest menjar asiàtic.

 

La Fira Centre Comercial disposarà d'un nou restaurant a la planta segona del centre | La Fira

 

La Fira tindrà un restaurant Udon

El plat principal del restaurant Udon, com el seu nom indica, és aquest pla japonès de fideu gruixut: l''udon', fet de farina de blat i molt popular al Japó. D'altra banda, aquesta cadena de restaurant utilitza matèries primeres fresques, ecològiques i de proximitat que segueixen una única fórmula: salut i sabor cuinats al moment. El restaurant Udon representarà un espai on els usuaris podran tastar nous gustos i experiències.

 

 

La cuina japonesa s'instal·la al centre comercial de Reus

Aquest popular restaurant està establert a les principals ciutats amb més de 50 establiments a l'Estat espanyol sent un restaurant amb un concepte de restauració únic. Des del Japó s'ha importat el concepte de 'noodle bar', un tipus de restaurant de més de 400 anys de tradició a Àsia. Un restaurant on et fan el menjar al moment, amb productes naturals on el producte final, sembla que estigui tret del bell mig del Japó.

 

Una aposta exòtica per La Fira

El restaurant Udon se suma als vuit establiments de restauració que La Fira Centre comercial disposa a les seves instal·lacions. Aquesta cadena de menjar asiàtic suposa una innovadora aposta per La Fira que li dóna un to diferent i exòtic als diferents restaurants.

 

També et pot interessar: