Últimes entrades pel concert del grup Lax'n'Busto a Reus

Els del Vendrell faran una parada a Reus, els dies 24 i 25 de maig, per presentar el seu nou disc 'Polièdric'
El grup de música Lax'n'Busto actuarà a Reus els dies 23 i 24 de maig | Lax'n'Busto
 

 

El Teatre Fortuny de Reus disposa de les últimes entrades per poder veure al grup de música català Lax'n'Busto. Els vendrellencs seran a Reus els dies 24 i 25 de maig en concert presentant el seu últim treball discogràfic 'Polièdric'. Els fans del grup de música tindran l'oportunitat d'escoltar com set cantants diferents interpreten els temes de Lax'nBusto, tots ells a l'escenari del Teatre Fortuny

 

Lax'n'Busto estarà dos dies a la capital del Baix Camp

En un principi, el grup de pop-rock català només havia de fer un únic concert a Reus el divendres 24 de maig, tot i això, les entrades es van exhaurir ràpidament i el grup va decidir fer un altre concert a la capital del Baix Camp. És per aquest motiu que, finalment, Lax'n'Busto farà un segon concert el dia 23 de maig al Teatre Fortuny, així doncs, les últimes entrades disponibles són pel concert que faran el pròxim dia 23 de maig a les 21.00 hores. L'actuació del dia 24 també serà a les 21.00 hores al Teatre Fortuny. 

 

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del Teatre Fortuny i, tenen un preu d'entre 32 euros i 20 euros, en funció del lloc on s'esculli. 

 

 

'Polièdric', la nova proposta musical de Lax'nBusto

A causa de la gran demanda i de la rapidesa amb què es van exhaurir les entrades, finalment, el que en un principi havien de ser només tres concerts en tres escenaris diferents la gira de presentació del grup Lax'n'Busto s'ha ampliat fins a cinc concerts diferents. Després de més de dos anys fora dels escenaris i sis anys del seu darrer disc d'estudi, els Lax'n'Busto afronten un nou repte a l'hora d'enregistrar un nou disc amb cançons inèdites, amb la petita diferència que, en aquesta ocasió, són temes interpretats per set cantants diferents.

 

El disc va sortir a la venda el passat 15 de febrer i consta de 10 nous temes i el recull de les noves cançons es podrà escoltar en directe amb diferents veus conegudes i d'altres no tan conegudes. En els concerts hi assistiran gairebé tots els artistes que han participat en el disc.