GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Últims dies de la 'Fira KM.0', l'exposició de vehicles d'ocasió

Diumenge 24 de març és l'últim per assistir a la mostra de vehicles de quilòmetre zero
Durant quatre dies se celebra l'ExpoFira del km.0 a Reus | Àngel Ullate

 

La 'Fira del km.0' ja fa dos dies que s'ha iniciat i demà, diumenge 23 de març serà el darrer dia d'exposició. El passat dijous la firaReus va inaugurar una nova edició de l'exposició de vehicles de quilòmetres zero, la qual s'espera que entre avui dissabte i demà, rebi la màxima afluència de visites.

 

Durant quatre dies els assistents podran observar les ofertes en automobilisme amb la presència dels concessionaris Tarraco Center, Disselauto Tarraco, Augusta Car, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Nikko Center i Full Traction.

 

 

Un dels objectius principals de la fira és promoure l'economia local. | Àngel Ullate

 

Els concessionaris oficials han mostrat avui, dissabte 23 de març, els seus vehicles d'ocasió en una edició que presenta diverses novetats. Un dels trets més destacables d'aquesta fira és que s'ha augmentat l'espai d'exposició de vehicles, permetent que s'exposin els més de 800 vehicles de mostra. Enguany també estarà present l'empresa Fabroker, una corredoria d'assegurances que aquest any participa en la fira.

 

La fira mostra vehicles en perfectes condicions i pràcticament a estrenar | Àngel

 

Fira Reus ha acollit, un any més, una de les fires automobilístiques de més importància al territori tarragoní. Les persones interessades a fer un canvi de vehicle, encara tenen l'oportunitat de veure les ofertes en un espai on el món del motor ha estat el protagonista. Demà, diuemnge 24, serà el darrer moment per assistir a l'esdeveniment, una ocasió perfecta i única per trobar cotxes amb poc quilometratge o fins i tot inexistent.

 

 A la 'Fira km.0' s'ofereixen automòbils de primeres marques de mercat | Àngel Ullate

 

Últim dia de la 'Fira del km.0'

Demà diumenge és el darrer dia per anar a la 'Fira km.0', l'última oportunitat de descobrir-les centenars d'ofertes que ofereix la fira en la compra de vehicles de proximitat. La fira obrirà en horari de 10.00 hores a 21.00 hores, i l'entrada al recinte és gratuïta.