La Unió de Botiguers de Reus se suma a la campanya solidària 'Rebrotem'

Una cinquantena d'establiments recaptaran fons per ajudar els afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre
La Unió de Botiguers de Reus se suma a la campanya solidària 'Rebrotem' | Laia Riba

La Unió de Botiguers de Reus ha anunciat que se suma a la iniciativa de Comerç Solidari Reus per participar conjuntament a la recaptació en favor de la campanya 'Rebrotem'.

Una cinquantena d'establiments de la capital del Baix Camp recolliran fons per ajudar els afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre, així com per reforestar les més de 5.000 hectàrees cremades.

D'aquesta manera, els establiments participants estaran identificats amb un cartell, i disposaran d'una guardiola on qui ho vulgui podrà fer el donatiu fins al 31 de juliol, moment en què es reuniran tots els diners i s'ingressaran a la plataforma rebrotem.cat.

Les imatges de l'incendi forestal a la Ribera d'Ebre, controlat i a punt de ser extingit | Redacció

250.000 euros per fer rebrotar la Ribera d'Ebre

La plataforma 'Rebrotem' nascuda per fer front a les afectacions de l'incendi de la Ribera d'Ebre s'ha marcat per objectiu recaptar entre 50.000 i 250.000 euros per ajudar els afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre.

El passat dissabte, el portaveu de la plataforma solidària, Roger Heredia, explicava que es poden fer aportacions de diversos imports, amb recompenses com samarretes, o oli d'oliva provinent de la comarca, permetent apadrinar les més de 5.000 hectàrees cremades i fer-les tornar a rebrotar. Heredia va voler remarcar també que el consum responsable de productes del territori és una de les millors fórmules per ajudar el sector a recuperar-se.

La plataforma Rebrotem presenta la campanya per recaptar diners pels afectats de l'incendi de la Ribera d'Ebre | ACN

Et pot interessar:

"El govern de Reus queda definitivament configurat" "Presentació del llibre sobre el centenari del CN Reus Ploms"