INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

La Unió de Botiguers de Reus sorteja un cotxe entre els seus clients aquest Nadal

La campanya començarà el pròxim dijous, 5 de desembre, i s'allargarà fins al 2 de gener
Presentació de la campanya de la Unió de Botiguers de Reus | Cedida

 

 

La Unió de Botiguers de Reus sortejarà, ni més ni menys, que un cotxe al final de la seva campanya de Nadal. Amb aquesta acció, els botiguers reusencs volen incentivar les vendes durant aquestes setmanes, dinamitzant la seva activitat i, alhora, premiar els compradors.

 

Un «gran incentiu»

Amb el lema ‘Compra als comerços de la Unió de Botiguers de Reus i guanya un cotxe’, l’entitat comercial rifarà un vehicle que, creuen, serà un «gran incentiu» per als clients.

 

La campanya, inclosa a ‘Reus és Nadal’, compta amb el suport de l’Agència Reus Promoció, depenent de l’Ajuntament, i va presentar-se ahir dijous, 28 de novembre, a les instal·lacions de la joieria Santi Pàmies. L’acte va ser presidit per la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, el president de la Unió de Botiguers de Reus, Àlfred Pitarch, i Meritxell Barberà, membre de la junta dels botiguers.

 

El sorteig, l'11 de gener

Aquesta iniciativa, precisament, començarà el pròxim 5 de desembre i finalitzarà el 2 de gener de 2020. Els establiments participants lliuraran gratuïtament als clients una butlleta per cada compra realitzada, d’import igual o superior als 20 euros, i els clients l’hauran de dipositar, amb les seves dades, a una urna situada al Gaudí Centre, a la plaça del Mercadal.

 

El sorteig, finalment, se celebrarà el dissabte 11 de gener, a les dotze del migdia, al mateix Gaudí Centre.

 

 

També et pot interessar

 

Més notícies de la categoria Reus