Imatge del teatre Bartrina de Reus

A la venda les entrades del Projecte Bartrina 2020, centrat en la producció artística local de Reus

Els espectacles tindran lloc del 21 d'agost al 20 de setembre

ElTeatre Bartrina de Reus posa a la venda les entrades per al seu cicle d'actuacions d'autors locals, el Projecte Bartrina, que tindrà lloc del 21 d'agost al 20 de setembre. Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del teatre Bartrina o a la taquilla, des de les sis de la tarda fins a les vuit del vespre, de dilluns a divendres.

La primera actuació del cicle tindrà lloc el mateix 21 d'agost i porta el nom de 'Que (no) mori el teatre!'. El Projecte Bartrina és una proposta teatral que, a través dels espectacles i les companyies locals, combina diferents disciplines com l'art en viu, la poesia, el teatre familiar i la música.

Per aquest cicle, s'han distribuït els diferents espectacles en tres ubicacions, l'escenari del Teatre Bartrina, la plaça del Teatre i el Jardí de la Casa Rull.

Entrades nominals i aforament limitat

Per poder celebrar el cicle s'han hagut d'extremar les mesures sanitàries i de seguretat per prevenir riscos de contagis, d'aquesta manera, l'aforament per a cada actuació estarà limitat a 80 localitats. Cada persona podrà adquirir fins a un màxim de cinc entrades, que seran nominals, per a cada espectacle.

El Teatre Bartrina també ha detallat el preu de les entrades, que serà de cinc euros, i les localitzacions on es realitzaran les actuacions, que serà a l'interior del Bartrina i al Jardí de la Casa Rull. Pel que fa a les actuacions que es duguin a terme a la plaça del Teatre, les entrades seran gratuïtes.

Aquest projecte forma part del Pla d'Acció Municipal, dins la línia estratègica traçada entre el Consorci del Teatre Bartrina i també per a la Regidoria de Cultura on, el seu regidor en cap, Daniel Recasens, ha manifestat que «Reus és una ciutat amb un gran talent local en molts àmbits i també en l'àmbit de les arts escèniques. I el volem compartir amb la ciutadania».


Comentaris