El Vermusic 2019 recapta 5.050 per la Lliga Contra el Càncer

El cicle de concerts de Vermuts Miró s’ha realitzat en diversos espais de la ciutat de Reus
Vermuts Miró entrega el xec de 5.050 euros a la Lliga Contra el Càncer | Vermuts Miró

Gairebé 1.100 persones han assistit als set concerts que s’han celebrat aquest 2019 en el marc del Vermusic. El cicle de concerts impulsat per Vermuts Miró ha tingut una valoració molt positiva per part de l’empresa reusenca, donat l’èxit i l’acceptació del públic del programa artístic dissenyat per Isaac Albesa. També s’ha destacat la col·laboració de l’Ajuntament de Reus en l’organització i de les institucions i espais on s’han realitzat els concerts.

En total, durant l'edició d'enguany s'han recaptat 5.050 euros que s'han entregat a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Els diners aniran destinats a projectes de l’Hospital Sant Joan de Reus

L’edició del 2019 del Vermusic és la setena del festival a la capital del Baix Camp. Enguany, els grups que han passat per set escenaris de Reus. Formiga & Cigale, a Mas Calvó; Marcelo Mercadante Trío, al Círcol; Line Up Quintet, a l’Institut Salvador Vilaseca; Agartha Flamenco, a l’Estació Enológica; Isabel Vinardell e Isabelle Laudenbach, a l’Institut Pere Mata; el Cuarteto Carola Ortiz, a Cal Massó; i Anna Roig i Alex Cassanyes Big Band Project, al Teatre Fortuny. 

Les instal·lacions de Vermuts Miró han estat el lloc escollit per fer l’entrega dels diners recaptats per la Lliga Contra el Càncer. En aquest acte, la presidenta de l’empresa, Remei Prats, acompanyada del director de Vermuts Miró, Josep Sentís, han fet l’entrega d’un xec amb l’import total dels diners recaptats durat la setena edició del Vermusic. La presidenta local de la Lliga Contra el Càncer, Maria Rosa Borràs ha rebut el xec i ha agraït aquesta nova col·laboració en nom de l’entitat.  

Els diners es destinaran a diversos projectes d’investigació que estan realitzant a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus amb el suport de la Lliga Contra el Càncer.

"🔴Reus passarà a convocar els pressupostos participatius cada 2 anys" "👮 La Guàrdia Urbana de Reus compleix 165 anys d'història"