GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Vermusic porta la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona al Teatre Fortuny de Reus

El concert tindrà lloc aquest diumenge 14 d'octubre a les set de la tarda
La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona actuarà al teatre Fortuny en el marc del Vermusic 2018 | JOSB

 

En el marc de la 2a edició del cicle musical de petit format en espais singulars, Vermusic, el Teatre Fortuny de Reus acollirà aquest diumenge 14 d'octubre a les set de la tarda, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB).

 

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona és una agrupació simfònica que coordina la formació de joves instrumentistes en el desenvolupament educatiu i artístic, al mateix temps que desenvolupa actuacions d'un elevadíssim nivell musical als auditoris i teatres de tot el país. Tot plegat una barreja de coneixements, esforç, il·lusió i talent, que el públic, expert o no, pot captar amb l'energia especial que desprenen quan toquen.

 

La JOSB està dirigida pel seu director artístic titular, Carles Checa, que reconegut internacionalment, ha dirigit la City Chamber Orchestra of Hong Kong, la Royal Philharmonic Orchestra de Londres, així com nombroses orquestres nacionals de Costa Rica, Perú, Honduras, Argentina, Venezuela... Des del 2015 es fa càrrec de les joves promeses de la JOSB; una combinació d'experiència, talent i joventut que no el públic no es pot deixar perdre.

 

Els concerts del Vermusic

Promogut per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i enguany de la mà de 'Reus Ciutat de la Música 2018' i patrocinat per vermuts Miró, la segona edició del cicle musical Vermusic ha programat, des de l'abril passat, set concerts de petit format distribuïts per diferents espais singulars de Reus.

 

D'aquesta manera, el Vermusic 2018 ja ha acollit cinc concerts que, de la mà del Quartet de Cordes de la Camerata XXI, el concert de Duo Miró amb violoncel i piano, l'actuació de Jordi Casanova com a tenor i Jaume Torrent a la guitarra, el concert d'After Dark Trio i el concert de la violoncel·lista Amparo Lacruz; han fet un pas de gegant per consolidar aquest cicle musical a la ciutat de Reus.

 

Després del concert d'aquest diumenge amb la JOSB, encara quedarà el concert de cloenda que tindrà lloc al Palau Bofarull, i que anirà a càrrec de Chicuelo, a la guitarra, Mario Mas, al llaüt i a la guitarra, Joaquín Gómez "El Duende", cantant, Carlos Caro, al violí, i Isaac Vigueras, a la percussió.

 

 

Per poder obtenir una entrada a algun dels concerts restants, cal trucar al telèfon 977 010 200 o escriure al correu ciutatdelamusica2018@reus.cat per tal de poder fer la reserva.

 

El Teatre Fortuny espera una bona afluència de públic en l'actuació de la JOSB. | Laia Solanellas