GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Vermuts Miró de Reus arrasa al concurs dels Millors Vermuts Catalans

Miró Rojo Fusión by Paco Pérez i Miró Blanc han estat els vermuts premiats
Vermut Miró de Reus guanya tres premis a la 5a edició del Concurs dels Millors Vermuts Catalans | Isma

 

Vermuts Miró guanya tres premis als Premis Vinari i al Concurs dels Millors Vermuts Catalans, El 'Miró Rojo Fusión' s'ha endut el premi al millor vermut en la categoria d'Altres Estils dels Premis Vinari dels vermuts catalans en l'edició 2019. El Miró Blanc ha quedat en la segona posició dels millors vermuts blancs i a més ha estat seleccionat amb el millor vermut per cocteleria.

 

Un any més Vermuts Miró arrasa al Concurs dels Millors Vermuts de Catalunya enduent-se tres premis Vinari. Els Premis Vinari dels Vermuts Catalans, arriba a la seva cinquena edició amb un rècord de referències i proclamant-se com el concurs de referència en el món de l'aperitiu. El passat dilluns, dia 8 d'abril es va celebrar aquest certamen a Terrassa.

 

Els vermuts premiats als Premis Vinari 2019 | Vermuts Miró

 

Miró Rojo Fusión, el millor vermut innovador

El xef català Paco Pérez, amb sis estrelles Michelin va col·laborar amb Vermuts Miró per crear el 'Miró Rojo Fusión' que ha estat guardonat. Un producte que guarda el seu secret en la doble maceració i amb unes olives de proximitat, olives arbequines de Masroig. El xef i els seus col·laboradors buscaven aconseguir el vermut perfecte per al moment de fer l'aperitiu.

 

El 'Miró Rojo Fusión' va sortir a la venda l'estiu de l'any 2015 i, actualment, es troba en distribució a les principals cadenes i establiments gurmets. També es troba a tots els restaurants del xef Paco Pérez.

 

Miró Blanc, el millor per combinar amb còctels

L'altre vermut premiat al Concurs dels Millors Vermuts Catalans ha estat el 'Miró Blanc', amb dos premis. El vermut blanc ha estat escollit pel Club del Bàrman de Catalunya com el millor vermut per a combinar. El Club ha destacat que aquest vermut combina a la perfecció per elaborar còctels. També ha rebut la medalla de plata al millor vermut blanc.

 

En l'acte de celebració la professional en el sector dels còctels, Mariona Vilanova va recrear un còctel especial per al vermut Miró Blanc que va batejar com 'Nykte', pel color violeta que agafa quan es combina amb la ginebra i la llima.