Torna la 8a edició de la Vermutada a Reus amb caràcter solidari

Enguany es destinaran els guanys a la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer
Reus celebrarà la 8a edició de la Vermutada Popular | Joan Marc

 

La vuitena edició de la Vermutada a Reus arriba carregada de forces i convertint-se en un acte festiu consolidat a la ciutat. L'objectiu d'aquest esdeveniment és promocionar la beguda més reusenca i típica de la ciutat, el vermut, tot organitzant una jornada festiva. L'acte es realitzarà dissabte 1 de juny com és habitual, a l'hora del vermut, és a dir des de les 12.00 hores fins a les 14.00 hores, a la plaça del Mercadal. Enguay els beneficis es destinen a la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

 

La banda musical Bandsonats tocaran en el transcurs de la Vermutada | Josep Martí

 

La Vermutada de Reus arriba a la 8a edició

La beguda per excel·lència de Reus torna a ser la protagonista de la ciutat amb la vuitena edició de la Vermutada. En aquest esdeveniment hi col·labora Vermuts Miró, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, l'Agència Reus Promoció, Olives la Masrojana i Patates Piqué i el col·lectiu reusenc «El masclet». També hi col·laboraran els membres voluntaris de la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre.

 

Vermut, patates i olives a la plaça del Mercadal

L'acte festiu estarà amenitzat pel grup musical reusenc Bandsonats, que acompanyaran la Vermutada amb música engrescadora. Els membres de la vermutada repartiran vermut, patates i olives, i es vendran els tiquets per la degustació de vermut a totes aquelles persones que dissabte 1 de juny passin per la plaça del Mercadal. Durant l'edició passada, es van servir aproximadament uns 3.000 vermuts entre els assistents.

 

A la Vermutada 2019 se servirà vermut Miró, amb olives i patates | Joan Marc 

 

La imatge del cartell de la 8a edició de la Vermutada a Reus ha anat a càrrec de l'artista Núria Rossell, que va ser la guanyadora de la tercera edició del concurs Miró&Art. D'altra banda, i com ja s'ha fet en les darreres edicions els diners recaptats a partir de les degustacions de vermut aniran destinats per una causa solidària.

 

Una Vermutada solidària

L'any 2016 es va destinar a l'AFANOC, el 2017 a la Fundació Mossèn Frederic Bara de Reus, i el 2018 a la Lliga contra el càncer, enguany es destina a fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

 

Finalment, en aquest acte també es lliurarà el premi al Vermuter de l'Any, que distingeix la dedicació i prescripció d'aquelles persones que han fet una bona promoció del vermut reusenc.

Més notícies de la categoria Reus