ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

Vermuts Miró col·labora un any més amb la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella

Aquest és el segon any que la vermuteria reusenca s'involucra en els projectes solidàris de la fundació
La col·laboració s'ha signat aquest matí | Cedida

 

Per segon any consecutiu, la coneguda i familiar empresa reusenca Vermuts Miró ha signat el conveni de col·laboració amb la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella. L'objectiu principal és dur a terme l'engegada de diversos projectes de manera conjunta. «Per a nosaltres és tot un plaer poder continuar col·laborant amb la Fundació Bara i poder aportar el nostre granet de sorra en els seus projectes que ajuden a tants nens i nenes» és el que han afirmat des de la vermuteria de Reus.

 

L'aportació benèfica de Vermuts Miró es destinarà durant aquest any 2019 al casal que la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella du a terme els dissabtes, a part de al taller de lectura comprensiva i ajuda a l'estudi. A més, un any més col·laborarà, també, en la realització del calendari solidari 2019.

 

El vermut de Reus, d'elevat prestigi en l'àmbit Europeu, ofereix un ampli assortiment de productes per a tots els gustos. Amb produccions de sabor i aroma únics, Vermuts Miró celebra més d'un centenar d'anys oferint vermut reusenc de qualitat a tots els seus clients.

 

Aquest serà el segon any que Vermuts Miró col·labora amb la Fundació Md- Bara i Cortiella | Cedida

 

Una fundació que lluita per les necessitats dels més petits

Operativa des de fa més de 30 anys, la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella compta amb professionals i amb diversos voluntaris i voluntàries que, sense ànim de lucre, vetllen per les necessitats d'oci d'infants amb necessitats econòmiques, socials o familiars especials.

 

Ofereixen activitats educatives per a nens i nenes d'entre 4 i 16 anys, les quals els ajuden al seu creixement i educació personal. Resulta de vital importància formar a les persones des d'aquestes edats, ja que és quan poden patir més trastorns de personalitat a causa de factors del seu entorn. Així doncs, apostant per la qualitat humana, la Fundació Mn. Frederic Bara dona suport a tots aquests perfils.