Virginias recupera la fabricaci贸 de torrons a Reus per a la campanya de Nadal

La marca reusenca oferir脿 una gamma de productes de torrons cl脿ssics i tamb茅 d鈥檃lta cuina
Seu de l'empresa Virginias, ubicada al passeig de Sunyer de Reus | Jordi Ol脿ria

 

Els torrons de la marca reusenca Virginias es podran tornar a veure a les prestatgeries dels establiments d鈥檃limentaci贸 aquest Nadal 2019. L鈥檈mpresa porta setmanes treballant i fabricant torrons despr茅s de suspendre, per primera vegada, el proc茅s d鈥檈laboraci贸 l鈥檃ny passat. La suspensi贸 va venir motivada per les demores en l鈥檃dquisici贸 de la mat猫ria primera enmig del proc茅s concursal d鈥橧ndustrias Rodr铆guez SA. Finalment, Acrimont Foods SLE i Risi van fer efectiva la compra de la marca Virginias en una oferta conjunta per fer-se c脿rrec de la marca i la maquin脿ria amb l'objectiu de poder fabricar torrons. 

NOVETAT: Sigues el primer en con猫ixer les not铆cies i els successos de Reus gratis al m貌bil. Fes clic aqu铆!

Acrimont Foods 茅s l鈥檈mpresa encarregada de la fabricaci贸 de Reus i ha confirmat que porta setmanes treballant en la fabricaci贸 dels torrons. Fonts de l鈥檈mpresa indiquen que 芦des de primers de mar莽 s鈥檈st脿 treballant per preparar la campanya de Nadal 2019禄 i que 芦ser脿 necessari complimentar la plantilla actual de treballadors amb m茅s personal de refor莽禄. Per una altra banda, l鈥檈mpresa propiet脿ria assegura que tot i durant el 2018 Virginias va estar absent dels lineals de torr贸 la 芦valoraci贸 dels primers mesos en la propietat i de la precampanya 茅s positiva禄. A m茅s, expliquen que es van posar en contacte amb els principals distribu茂dors i que hi ha hagut 芦una bona rebuda tant en el canvi d鈥檌matge i les noves varietats que s鈥檃plicaran禄. 

Torrons d鈥檃lta cuina, principal novetat de la campanya de Nadal 2019

Des de principis de mar莽, quan es va fer efectiva la compra de la marca, l鈥檈mpresa est脿 treballant en formulacions i proves de diverses varietats de torrons. Acrimont Foods assegura que 芦s鈥檋a fet un gran esfor莽 en buscar la millor de les receptes de les varietats existents de productes i generar-ne de noves禄 i que 芦la col路lecci贸 de la campanya de Nadal 2019 ser脿 una combinaci贸 de les varietats ja conegudes amb forces novetats禄. D鈥檃questa manera, segons indica la companyia, es podran trobar tant els torrons m茅s cl脿ssics i la gamma sense sucre de Virginias, com descobrir una nova gama de torrons d鈥檃lta cuina de la qual no s鈥檋an avan莽at m茅s detalls.

Pel que s鈥檈xplica des de la companyia, al no poder estar presents al mercat de la campanya passada es va 芦decidir donar prioritat a la campanya de torrons per aquest Nadal i una vegada en marxa, s鈥檋a comen莽at a treballar en tot el que seran les l铆nies de xocolata禄. Finalment, Acrimont Foods est脿 decidint si obre la botiga de les instal路lacions del passeig Sunyer destinada a la venda al p煤blic o es decanta per una altra estrat猫gia comercial.

"馃敶 Accident amb 1 ferit lleu a l'avinguda Mari脿 Fortuny de Reus" "馃毀Inici de les obres de millora de la xarxa d'abastament d'aigua al carrer Mare Molas"