Virginias recupera la fabricació de torrons a Reus per a la campanya de Nadal

La marca reusenca oferirà una gamma de productes de torrons clàssics i també d’alta cuina

Els torrons de la marca reusenca Virginias es podran tornar a veure a les prestatgeries dels establiments d’alimentació aquest Nadal 2019. L’empresa porta setmanes treballant i fabricant torrons després de suspendre, per primera vegada, el procés d’elaboració l’any passat. La suspensió va venir motivada per les demores en l’adquisició de la matèria primera enmig del procés concursal d’Industrias Rodríguez SA. Finalment, Acrimont Foods SLE i Risi van fer efectiva la compra de la marca Virginias en una oferta conjunta per fer-se càrrec de la marca i la maquinària amb l'objectiu de poder fabricar torrons. 

Acrimont Foods és l’empresa encarregada de la fabricació de Reus i ha confirmat que porta setmanes treballant en la fabricació dels torrons. Fonts de l’empresa indiquen que «des de primers de març s’està treballant per preparar la campanya de Nadal 2019» i que «serà necessari complimentar la plantilla actual de treballadors amb més personal de reforç». Per una altra banda, l’empresa propietària assegura que tot i durant el 2018 Virginias va estar absent dels lineals de torró la «valoració dels primers mesos en la propietat i de la precampanya és positiva». A més, expliquen que es van posar en contacte amb els principals distribuïdors i que hi ha hagut «una bona rebuda tant en el canvi d’imatge i les noves varietats que s’aplicaran». 

Torrons d’alta cuina, principal novetat de la campanya de Nadal 2019

Des de principis de març, quan es va fer efectiva la compra de la marca, l’empresa està treballant en formulacions i proves de diverses varietats de torrons. Acrimont Foods assegura que «s’ha fet un gran esforç en buscar la millor de les receptes de les varietats existents de productes i generar-ne de noves» i que «la col·lecció de la campanya de Nadal 2019 serà una combinació de les varietats ja conegudes amb forces novetats». D’aquesta manera, segons indica la companyia, es podran trobar tant els torrons més clàssics i la gamma sense sucre de Virginias, com descobrir una nova gama de torrons d’alta cuina de la qual no s’han avançat més detalls.

Pel que s’explica des de la companyia, al no poder estar presents al mercat de la campanya passada es va «decidir donar prioritat a la campanya de torrons per aquest Nadal i una vegada en marxa, s’ha començat a treballar en tot el que seran les línies de xocolata». Finalment, Acrimont Foods està decidint si obre la botiga de les instal·lacions del passeig Sunyer destinada a la venda al públic o es decanta per una altra estratègia comercial.


Comentaris