Alumnes de l'Escola la Vitxeta durant la visita a TarragonaDigital.com

Els alumnes de l'Escola la Vitxeta visiten la redacció de TarragonaDigital.com

Els dos grups de 3r estan treballant un projecte sobre els mitjas de comunicació.

 

El passat 1 de març, els alumnes de 3r de l'Escola la Vitxeta de Reus van venir a visitar a la redacció de TarragonaDigital.com. Estaven treballant un projecte sobre els mitjans de comunicació i volien conèixer com funciona una redacció, quants periodistes hi treballen, d'on surten les notícies...

Durant la visita se'ls va explicar com funciona un diari digital, què són les xarxes socials, quines parts té una notícia, quins avantatges té un diari digital comparant-lo amb un de paper i finalment van fer un petit joc per aprendre a fer titulars de notícies. 

A classe han seguit treballant en el seu projecte i ens han redactat aquestes dues notícies. Moltes gràcies!

La Vitxeta al diari (alumnes de 3r B)

El passat divendres 1 de març, els alumnes de 3r de l’escola La Vitxeta van visitar la redacció del TarragonaDigital.com a Reus.

Estan estudiant els mitjans de comunicació a medi social i volien aprendre més coses sobre la premsa. Durant la visita, van poder conèixer les instal·lacions del diari, van parlar sobre els avantatges dels diaris digitals respecte als de paper i van dur a terme una activitat sobre els titulars.

Els va agradar molt veure com treballaven els periodistes en silenci, les pantalles dels informàtics, l’edifici...Van marxar molt contents i contentes.

La Vitxeta al diari digital (alumnes de 3r A)

El divendres 1 de Març del 2019 els alumnes de 3r nivell de l’escola La Vitxeta de Reus van anar al Diari Digital de Tarragona, situat al Carrer Sant Serapi, número 2 de Reus.

Un cop allí, el Carles Borja, relacions públiques del diari, els va ensenyar el local i els hi va explicar què s’hi feia en cada espai, la utilitat dels seus ordinadors i la funció dels diferents treballadors.

En acabat, els alumnes van fer de periodistes i per grups van pensar en possibles titulars de notícies que es podrien publicar al diari.

Van visitar el local perquè estan treballant un projecte sobre “Els mitjans de comunicació”.

Segons fonts internes, els alumnes van trobar la visita molt interessant i els hi va agradar molt.

Alumnes de la Vitxeta
Foto de grup amb els alumnes de la Vitxeta | Redacció

 

Si voleu concertar una visita escolar a la redacció de TarragonaDigital.com ho podeu fer posant-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a contacte@tarragonadigital.com o trucant al 977 317 200.