Visites guiades al Museu de Reus durant els mesos de maig i juny

Les visites seran a les exposicions del moment i s'haurà de fer una reserva prèvia
Imatge de l'exposició “El valor de l’esforç: Roseta Mauri (1850-1923), primera ballarina de l’Òpera de París” del Museu de Reus | Cedida
 

 

El Museu de Reus organitza un programa de visites guiades per les seves instal·lacions. Les visites seran a les exposicions que té en aquests moments a les seves diferents sales i equipaments patrimonials i s'allargaran durant tot el mes de maig i també el mes de juny. En alguns casos, les visites seran gratuïtes.

Els interessats a participar en alguna de les visites guiades hauran de fer una reserva prèvia trucant al telèfon 977 010 660 o caldrà que s'acostin a la recepció del Museu de Reus del raval de Santa Anna. L'horari d'atenció és de dimarts a dissabte des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores i des de les 17.00 hores fins a les 20.00 hores. 

 

Hi ha diferents visites programades

Les visites guiades que hi ha programades durant els mesos de maig i juny al Museu de Reus són: 

Dissabte 4 de maig i 1 de juny

A les 11.00 hores, visita guiada gratuïta a l'exposició temporal del Museu de Reus del raval de Santa Anna «El valor de l’esforç: Roseta Mauri (1850-1923), primera ballarina de l’Òpera de París».

A les 12.00 hores, visita guiada gratuïta a l'exposició temporal del Museu de Reus del raval de Santa Anna «Un reusenc a la Guerra del Rif».

Dimecres 8 de maig i 5 de juny

A les 17.00 hores, visita a la Bòbila Sugranyes. El preu general de la visita és de 3 euros i els majors de 65 anys i els menors de 14 anys tindran un descompte de 2 euros.

A les 17.30 hores, visita al Refugi de la plaça de la Patacada. El preu general de la visita és de 3 euros i els majors de 65 anys i els menors de 14 anys tindran un descompte de 2 euros.

També et pot interessar:

"AGENDA: Reus s'omple de roses amb el Concurs Nacional!" "Ara Reus presenta en públic els candidats de la seva llista electoral a les municipals"