Una vuitantena d’alumnes dels centres d’educació especial de Reus participen en una trobada esportiva

L’activitat ha tingut lloc al camp municipal de La Pastoreta
Imatge de la trobada esportiva dels centres d'educació especial de Reus | Cedida

Fins a una vuitantena d’alumnes dels centres d’educació especial de Reus han participat en una trobada esportiva que ha tingut lloc al camp municipal de La Pastoreta. Concretament, els alumnes del Col·legi públic d’Educació Especial Alba, el Centre d’Educació Especial Font del Lleó i l’Escola Nostra Senyora del Mar.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

La trobada, que es va programar per primera vegada l’any passat, s’organitza dues vegades durant el curs en un equipament esportiu municipal i té un doble objectiu: incentivar la pràctica esportiva i les relacions socials entre alumnes dels diferents centres.

La iniciativa respon a una demanda de les escoles de planificar una activitat conjunta fora dels propis recintes educatius i que permeti la convivència entre companys dels tres centres. La programació esportiva que ha planificat Reus Esport i Lleure ha inclòs activitats adaptades d’hoquei, volei i dansa. L'acte ha estat organitzat per l'Ajuntament de Reus, a través de la col·laboració de la regidoria de Benestar Social i l'empresa municipal Reus Esport i Lleure.

"🎭 Aquest diumenge arriba al Teatre Bartrina l'obra 'Qui ets?', de Màrius Serra" "🔥Demanen rebaixar la pena de l'acusada de calar foc a un pis a Reus perquè anava beguda"