NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

EN DIRECTE

Tots els talls de carretera a Tarragona i Catalunya aquest divendres, 18 d'octubre

ARA MATEIX

❗ Tallada l'A-7 a Tarragona en els dos sentits

Nova zona verda davant del santuari de Misericòrdia de Reus

El parc conté elements de jocs infantils i diversitat de vegetació
Aspecte del nou parc infantil davant del Santuari de Misericòrdia, a l'avinguda de Sant Bernat Calbó | Cedida

 

Davant del Santuari de Misericòrdia de Reus concretament a l'avinguda de Sant Bernat Calbó s'ha habilitat una zona verda adaptada que esdevé un parc més per la ciutat. Aquest espai, ubicat al barri Mare de Déu de Misericòrdia, és una zona equipada amb un enjardinat, elements de jocs pels infants, una font d'aigua i també una zona de descans que li donarà un espai de natura en aquesta zona de Reus.

 

Una nova zona verda a la ciutat

Aquesta nova zona verda compta amb 1.500 metres quadrats d'espai per al lleure on el personal de la Brigada Municipal de Reus ha culminat, avui dijous 7 de març les tasques d'adequació del nou parc. La vegetació d'aquesta zona es basa en plantes i arbrat mediterrani que un cop hagin crescut donaran ombra a la zona verda.

 

S'han instal·lat diversos elements de mobiliari urbà i jocs infantils | Cedida

 

Un parc amb elements de jocs infantils

La nova zona verda de Reus està ubicada on abans hi havia una finca que estava en desús i es trobava en estat d'abandonament. Un espai amb matolls i objectes abandonats que ara s'ha convertit en un parc infantil i una zona d'esbarjo i natura a la ciutat. A finals de l'any 2018, ja es van començar a realitzar les tasques d'urbanització i enjardinament del parc que finalment ja s'han adequat.

 

Una àrea d'esbarjo a la zona que compta amb aparells per a l'exercici físic | Jordi Olària Gras

 

El sud del barri Mare de Déu de Misericòrdia és una zona residencial on hi viuen moltes famílies. Per aquest motiu els parcs infantils són un gran atractiu pel barri, n'és un exemple que a pocs metres, al costat de la gasolinera, hi ha un petit espai amb diferents elements de jocs infantils i diversitat de vegetació, convertint el passeig de Misericòrdia en un oasi de naturalesa i espai verd a la ciutat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris