Canvis en el trànsit a la Part Alta de Tarragona per unes obres d'Ematsa

Els treballs començaran el 8 de gener i s'allargaran fins al 15 de març

L'entrada a la Part Alta pel portal del Roser romandrà prohibida fins al 15 de març.
L'entrada a la Part Alta pel portal del Roser romandrà prohibida fins al 15 de març. | TarragonaDigital
04 de gener del 2024
Actualitzat a la 13:47h
Entre el 8 de gener i el 15 de març, hi haurà canvis en el trànsit a la Part Alta de Tarragona a causa de les obres que Ematsa té previst executar als carrers Salines i Rera Sant Domènec. Les actuacions, segons ha informat l'Ajuntament, s'emmarquen en les obres generals de renovació de la canonada d'abastament d'aigua del carrer Estanislau Figueres, des de la plaça Imperial Tàrraco fins a la Rambla Vella, i del carrer Salines fins a la plaça del Pallol.

La renovació s'està duent a terme des del mes de juny de 2023. Es tracta de prop d'1,5 quilòmetres de canonada que es renova completament p​er millorar el subministrament ​d'aigua potable a la zona centre de Tarragona.
 

Canvis en la circulació a la Part Alta

Com a conseqüència de l'inici de les obres als carrers Salines i Rera Sant Domènec, s'han aprovat per decret una sèrie de mesures temporals d'ordenació viària a la baixada del Roser, al portal del Roser i a la plaça del Pallol, del 8 de gener de 2024 al 15 de març de 2024, ambdós inclosos.

Així, es modifica l'ordenació del trànsit del portal del Roser, quedant en sentit únic des de la baixada del Roser fins a l'avinguda Catalunya. Per tant, queda prohibida de forma temporal l'entrada a la Part Alta pel portal del Roser (només es permetrà la sortida).

Els cotxes que circulin per la baixada del Roser en direcció a la Rambla Vella hauran de girar necessàriament a la dreta (portal del Roser), excepte els autoritzats. També es modifiquen les prioritats de pas del portal del Roser i la senyalització de la plaça del Pallol i la baixada del Roser.

També s'instal·la una barra de limitació d'alçada i amplada al portal del Roser i la plaça del Pallol. Finalment, la pilona del portal del Roser romandrà baixada, mentre que es mantindrà elevada la pilona del carrer Salines.