Denuncien «la situació de col·lapse» a l'Hospital Comarcal del Vendrell

La Xarxa Vendrellenca demana la convocatòria de la Comissió de Salut de l'Ajuntament per tractar la problemàtica

Imatge d'arxiu de l'Hospital Comarcal del Vendrell.
Imatge d'arxiu de l'Hospital Comarcal del Vendrell. | Xarxa Santa Tecla
05 de gener del 2024
Actualitzat a les 10:39h
La Federació Xarxa Vendrellenca ha demanat a l'Ajuntament de Vendrell que es convoqui la Comissió de Salut municipal per tal de tractar "la situació de col·lapse de l'Hospital Comarcal i altres problemes sanitaris de la vila". L'entitat diu que es requereixen "solucions i explicacions a través dels organismes que té creats l'Ajuntament".

Davant la situació de col·lapse denunciada pels treballadors i treballadores de l'Hospital Comarcal del Vendrell, la Federació Xarxa Vendrellenca exigeix que "es convoqui la Comissió de Salut per tal que des d'aquesta comissió es treballi per forçar dinàmiques de canvi en la situació de centre sanitari".

Des de l'entitat veïnal consideren que "és necessari treballar des d'aquest òrgan per poder consensuar una posició en aquesta matèria i que quedi reflectida en un document de treball conjunt".
 

Suport a les demandes del Comitè de treballadores i treballadors

D'altra banda, des de la Federació Xarxa Vendrellenca han mostrat el seu suport a les demandes del Comitè de treballadores i treballadors de l'Hospital Comarcal, alhora que han insistit que "cal recuperar la gestió pública de la sanitat, acabant amb la figura de l'intermediari de la gestió que en aquest cas és la Xarxa Hospitalària Santa Tecla".