Dos grans grups: Anuncien els concerts de la Setmana Medieval 2023 de Montblanc

Les entrades ja són a la venda

Imatge d'una edició anterior de les Nits Malignes
Imatge d'una edició anterior de les Nits Malignes | Cedida
20 de març del 2023
Les Nits Malignes 2023 de Montblanc tornaran a transformar el Pavelló del Casal Montblanquí en una enorme taverna medieval amb concerts i música en directe durant la nit del 22 d'abril. Com a caps de cartell actuaran Kaotiko i Smoking Souls, a més dels discjòqueis Pd Peting i Dj hidromiel. 

Les entrades anticipades es poden comprar a partir del dia 13 de març, al preu de 8 euros. El mateix dia del concert es podran comprar per internet per 10 euros, no hi haurà taquilla física. Les Nits Malignes se celebraran al pavelló del Casal Montblanquí, que obrirà les portes a les 23.30h. Aquest any com a novetat només es podrà pagar a la barra amb targeta.
 

Una nit plena de música

Smoking Souls arriben a Montblanc en la seva gira de comiat per presentar l'últim disc d'estudi "La Cura", publicat el passat mes de febrer. Rock, melodies pop, urgència punk i noves sonoritats al servei de les sempre elegants i èpiques melodies marca de la casa, amb lletres que tornen a posar la nit a la nafra.

 
Per altra banda, el grup del panorama punk espanyol originari del País Basc, Kaotiko, presentarà a Montblanc el seu novè treball d'estudi. PD Peting i Dj Hidromiel tancaran les Nits Malignes 2023 punxant estils variats i diversos per a tots els públics, una barreja explosiva amb els punxadiscos tarragonins PD Peting i el montblanquí DJ Hidromiel.