GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tres alumnes de Torredembarra competeixen per ser el millor treball de recerca del TRiCS Talk 2019

Les votacions, que s'han posat en marxa el 8 de maig, s'allargaran fins al dia 15 a les 10.00 hores del matí.
Els alumnes van exposar els seus treballs de recerca al Fòrum TRiCS | Àngel Ullate

 

Un any més, l'AEQT, el departament d'Educació i TarragonaDigital uneixen les seves forces per buscar el millor treball de recerca i crèdit de síntesi del Camp de Tarragona amb el concurs TRiCS Talk 2019. Els alumnes competeixen per endur-se el primer premi i el guardó del concurs d'enguany. Així doncs, hem posat en marxa una plataforma de votacions perquè pugueu triar vosaltres mateixos el guanyador o guanyadora.

 

Tres alumnes de l'Institut de Torredembarra competeixen, a través de breus presentacions de vídeo dels seus treballs de recerca i crèdits de síntesi, per endur-se el premi del TRiCS Talk 2019. A continuació, trobareu un llistat amb tots aquests alumnes i els seus respectius vídeos.

 

Us deixem els enllaços dels alumnes participants del Tarragonès, des d'on podreu votar:

 

— Elena Mora Capdevila, participa per l'Institut Torredembarra (Els delictes a Internet que afecten els adolescents).

— Lara Jansen Fernández, participa per l'Institut Torredembarra (Corea del Nord i Corea del Sud. Separació, situació política i relacions diplomàtiques)

— Mar Palma Pinel,  participa per l'Institut Torredembarra (Hijo de la Luna: Proceso de creación de una animación).