Les 52 aspirants a Miss RNB Espanya s'enfrontaran a la final que acollirà Salou

El Teatre Auditori de Salou acollirà la gala i les entrades estaran disponibles fins a omplir l'aforament

La final de la gala de Miss Espanya se celebrarà a Salou.
La final de la gala de Miss Espanya se celebrarà a Salou. | TarragonaDigital
03 d'abril del 2024
Actualitzat a les 17:28h

 

El reconegut certamen de bellesa nacional, Miss RNB Espanya, se celebrarà a Salou el dissabte 13 d'abril. Aquest esdeveniment determinarà qui representarà Espanya als concursos de Miss Supranacional i RNB Hispanoamericana.

Els organitzadors han subratllat la importància d'aquest concurs, que va més enllà de la bellesa física de les 52 candidates participants. El concurs Miss RNB Espanya vol posar èmfasi en allò que no es veu a simple vista, potenciant el vessant humà de les aspirants. Cada participant presentarà i defensarà un projecte social solidari, demostrant el seu compromís amb la comunitat.

 

Tot i que la gala final del concurs està prevista pel dissabte 13 d'abril a les 22.00 hores al Teatre Auditori de Salou, les candidates arribaran al municipi uns dies abans. Durant la seva estada, tenen prevista una àmplia agenda d'actes esportius i socials que inclouen visites a diverses entitats solidàries del municipi.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la rellevància d'aquest esdeveniment, especialment per la seva empremta social i solidària. Les entrades per assistir a la gala final del certamen ja estan disponibles a l'Àrea de Serveis Culturals de l'Ajuntament de Salou. Cal tenir present que les entrades són limitades i estaran disponibles fins a exhaurir l'aforament.