La montblanquina Candela Figueras estrena un nou programa de televisió amb gossos

Es podrà veure a partir d'avui dimarts dia 9 de gener per la plataforma 3Cat i consta de 8 capítols.

Candela Figueras.
Candela Figueras. | Cedida
09 de gener del 2024
Actualitzat a les 10:41h
Candela Figueras, la periodista de Montblanc, presenta el nou programa de TV3 anomenat Cita bestial. Es podrà veure a partir d'avui dimarts dia 9 de gener per la plataforma 3Cat i consta de 8 capítols.

El programa és una combinació entre un espai de cites i un docureality on famílies i persones de tot tipus viuen diverses situacions amb el que pot ser el seu futur gos. El programa, amb la col·laboració de diverses protectores del país, els facilita l'oportunitat de conèixer diversos gossos i de trobar el que més els enamori.

A més d'aconseguir el nombre més gran de matchs entre persones i peluts, el programa oferirà un mosaic d'històries que ajudaran a entendre la màgia que sorgeix entre humans i gossos i el perquè de la importància d'aquestes mascotes. També posarà en valor el significat d'adoptar-ne un i explicarà quines són les claus, les dificultats i els beneficis que comporta.

Primer capítol

En el primer capítol, la Mireia i en Pau, de Sant Cugat del Vallès, no en tenen prou amb dos fills petits, i han decidit tenir una cita bestial per ampliar la família. Volen que els seus fills creixin amb la companyia d'un gos i de tots els beneficis que això comporta. Però, en ple procés, el que podia ser una simple adopció pot acabar sent una adopció doble. 

A més, el Sergi també comença l'aventura de trobar el gos perfecte. Fa poc que s'ha separat i vol trobar un gos que li faci companyia. Però no pot ser qualsevol gos, ha de tenir unes característiques molt concretes.