Si abans de la pandèmia el Casal era utilitzat fonamentalment per nois, la majoria dels quals, d'origen magrebí, ara el perfil inclou joves de diverses procedències, també de les urbanitzacions i dels nuclis marítims. De la mateixa manera, la presència de noies ha tingut un increment important, arribant a ser ja d'un 40% del total.
Des del Casal Jove atribueixen aquests canvis a dos motius. D'una banda, a les xerrades que es fan periòdicament als instituts de la ciutat, que han permès descobrir l'equipament a molts joves que abans no el coneixien. Per altra banda, al fet que els períodes de confinament van tenir com a reacció una necessitat "més gran de socialitzar" i de trobar-se amb altres nois i noies.
Xifres similars al 2019
Després de l'aturada de dos anys provocada per la pandèmia, el Casal Jove ha tancat aquest curs recuperant les xifres prèvies a la Covid-19. Durant tot el curs hi ha hagut 7.640 usuaris, que representen una mitjana de 55 persones al dia. La major part tenien entre tretze i setze anys, encara que el Casal atén joves fins als 29 anys.L'Espai Jove de Salut és un dels serveis que s'ofereixen, on es fan atencions relacionades amb la sexualitat, les relacions de parella, les drogues o el gènere sexual. Aquest curs s'han atès 237 persones i s'han fet 136 tallers i formacions. Pel que fa al Programa Referent d'Ocupació Juvenil, s'han atès 110 joves, als quals s'ajuda en el seu procés de buscar feina.