Nou impuls al comerç local: La Cambra de Comerç i la Unió de Botiguers de Valls anuncien un nou acord

Ambdues entitats acorden desenvolupar conjuntament accions, esdeveniments, actes i activitats

Imatge dels representants de les dues entitats
Imatge dels representants de les dues entitats | Albert Oliva
09 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 15:15h
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i la Unió de Botiguers volen promoure el comerç local. El president de l'entitat, Josep M.Rovira Valls, ha signat aquest matí un acord de col·laboració amb la presidenta de la Unió de Botiguers de Valls, Rosa Baseda Reverté, amb la finalitat de promocionar el comerç de proximitat i dur a terme activitats de dinamització, així com donar suport a les persones que regeixen els establiments amb formació, incorporació de noves tecnologies i assessorament personalitzat.

Ambdues entitats acorden desenvolupar conjuntament accions, esdeveniments, actes i activitats per tal d'afavorir el comerç i donar a conèixer els establiments comercials i de serveis de la ciutat de Valls.

Amb aquest acord, la Cambra posa a disposició de la UBV les seves instal·lacions i el seu personal d'administració i d'atenció per atendre les consultes i peticions que arribin dels associats a UBV. La Cambra serà l'encarregada de gestionar la secretaria tècnica de Comerç de Valls i per tant, la corporació executarà tasques de secretaria, comunicació, direcció i dinamització. Pel que fa a la Unió de Botiguers, facilitarà a la Cambra la informació que sigui necessària per al desenvolupament de l'activitat.