Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 18 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dijous, 18 de març de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques de Tarragona.

«Los monos de Camarles, claves para las vacunas» és el titular que obre l’edició d’avui del ‘Diari de Tarragona’, que apunta que «los 1.800 macacos de la granja ebrense son muy buscados por las farmacéuticas». La rebaixa de les taxes a comerços i empreses salouenques, la domòtica aplicada a l’hort de l’Escola Saavedra de Tarragona o el balanç de beneficis 2020 del Port, altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, enceta la jornada d’avui amb l’anunci del ‘passaport sanitari’ per part de la Comissió Europea, a l’espera de l’aprovació dels diferents governs de la unió. L’aliança entre l’Ajuntament de Valls i els restauradors per promocionar les calçotades, la investigació de la mort d’una mestra vacunada amb AstraZeneca, el patrimoni dels diputats Campdepadrós i Viña, el reclam de l’Associació de Veïns de Mas Iglesias, a Reus, i la presentació dels resultats 2020 del Port de Tarragona completen la tapa del rotatiu.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 18 de març de 2021

Diari Més, 18 de març de 2021