Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 20 de novembre

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia! La portada del Diari de Tarragona d'aquest divendres, 20 de novembre, destaca l'anunci del govern del pla de reobertura de les activitats de restauració, culturals i esportives, sobretot de cara a les festes de Nadal. També en clau coronavirus, apunta que l'Ajuntament de Tarragona intenta evitar que els joves facin esport en grup a l'aire lliure sense mesures de seguretat. Finalment, subratlla que l'única activitat a l'Aeroport de Reus actualment és l'Aeroclub les pràctiques del CESDA; explica el cas de la família de Banyeres del Penedès que fa vuit mesos que no poden tornar a casa a causa de les destrosses per la pluja, i destaca la investigació d'un conserge de Cambrils per assetjar una treballadora.

Per la seva banda, el Diari Més, també obre l'edició d'aquest divendres amb les noves mesures dictades pel Govern i que afecten la restauració, que podrà reobrir al públic a partir de dilluns. D'altra banda, destaca l'anunci de l'Ajuntament de Tarragona de la suspensió de la Cavalcada de Reis, però que sí que hi haurà patges reials. També destaca que l'Ajuntament de Tarragona sancionarà els locals que estiguin tancats i en mal estat. Finalment, repassa la declaració judicial del mosso d'Esquadra que va abatre el terrorista de la Rambla.

Aquest divendres el setmanari Nova Conca destaca el confinament de l'escola de Vilaverd a causa de la Covid-19, la nova planta de tractament de resta que tindrà el Centre de Tractament de Residus de la Conca de Barberà i també repassa la història de com les cartes d'un republicà de Vimbodíafusellat han tornat a la seva família 80 anys després.

Diari de Tarragona

Més Tarragona

Nova Conca


Comentaris