PortAventura oficialitza la gestió d'un hotel a Salou

El parc d'atraccions es troba immers en la seva venda i ha adquirit la gestió de l'hotel al municipi de la Costa Daurada per fer més atractiva la seva oferta

L'hotel és un dels mítics de Salou.
L'hotel és un dels mítics de Salou. | TarragonaDigital
20 de desembre del 2023
Actualitzat a les 10:49h
El parcd'atraccions de la CostaDaurada, PortAventura, està en procés de trobar un futur comprador de tot el complex. En aquesta línia, ja es va filtrar a la premsa la possibilitat d'adquirir un nou hotel a Salou per fer més atractival'oferta i tot just aquest dimecres, 20 de desembre, ha fet oficial que ha adquirit la seva gestió.

PortAventura World ha anunciat la seva última incorporació a l'oferta d'allotjament: l'Hotel Dorada Palace, situat a Salou, a menys de dos quilòmetres del ressort. Amb aquest moviment estratègic, la companyia assumirà la gestió operativa de l'establiment, que actualment té 360habitacions. Malgrat això, els propietaris actuals mantindran la seva propietat sobre l'hotel.

Després de la gestió de l'Hotel Vila-Centric a Vila-seca des de l'any 2022 i de l'HotelPiràmide a Salou durant la temporada 2023, l'Hotel Dorada Palace es converteix en el tercer establiment fora dels límits del ressort sota la gestió de PortAventura World. Aquesta nova incorporació té com a objectiu principal atraureclients interessats en estades més llargues, especialment aquells que busquen experièncieshoteleres de sol i platja, complementades amb l'ampli ventalld'entreteniment que ofereix PortAventura World a través de paquetsd'estada i diversió al ressort.

Una inversió de 4 milions d'euros en reformar l'hotel

Aquest pas eleva el total d'allotjaments sota la marca PortAventura World a nou, amb més de 3.000habitacions distribuïdes en hotels de 4 i 5 estrelles. La companyia planeja presentar una novamarca que agrupi els hotelsgestionats els pròxims mesos. A través d'aquesta iniciativa, es preveu duplicar el nombre d'habitacionsgestionades, arribant a prop de 6.000 en total.

A més d'aquesta expansió, PortAventura World s'ha proposat millorarl'atractiu de l'oferta hotelera a la zona mitjançant les seves capacitats de desenvolupament. Això implica la remodelació i actualització dels hotels incorporats, amb l'objectiu de captar una clientela més premium.

Fernando Aldecoa, director general d'operacions i finances de PortAventura World, ha expressat la importància d'aquesta nova operació en la seva estratègia de diversificació. A més, ha afirmat que l'objectiu és oferir als clients de la CostaDaurada una oferta d'entreteniment i allotjament completa i de qualitat.

PortAventura World té previst invertir aproximadament 4 milions d'euros en la reforma i posada a punt de l'Hotel Dorada Palace, alineant-se amb la visió ESG del resort. Aquest enfocament integral destaca els principis de sostenibilitat, responsabilitat social i bon govern en totes les àrees d'activitat.

En la gestió dels hotels, el ressort promou l'aprofitament de recursos naturals, el consum responsable i la millora contínua, amb l'objectiu de proporcionar als clients opcions d'allotjament més responsables i sostenibles.