Renfe amplia el servei AVE entre Tarragona i Màlaga

L'operador ferroviari posa en servei dos trens més cada dia entre les dues estacions a partir del 17 d'octubre

Imatge d'arxiu d'un tren AVE.
Imatge d'arxiu d'un tren AVE. | Europa Press
26 de setembre del 2023
Actualitzat a les 12:31h
Renfe amplia l'oferta de trens AVE entre l'estació del Camp de Tarragona i Màlaga a partir del 17 d'octubre amb dos trens més cada dia, un amb sortida des de l'estació tarragonina a les 15:48 hores i un altre des de Màlaga a les 8:30 hores. L'operador ferroviari ho ha anunciat aquest dimarts en un comunicat.

Amb aquests nous serveis s'eleven a quatre els trens AVE diaris entre ambdues destinacions, dos en horari de matí i dos en horari de tarda. Tots els serveis AVE entre Camp de Tarragona i Màlaga es realitzaran des de mitjan octubre amb trens de la sèrie 103, amb més capacitat que els actuals.

Amb aquests canvis, amb un increment de serveis i un increment de places per tren, l'oferta entre ambdues destinacions s'incrementarà en mil places diàries, elevant a 12.000 places l'oferta setmanal entre l'estació del Camp de Tarragona i Màlaga davant les 5.000 actuals.
 

Adaptació d'horaris en la línia Barcelona - Tarragona - Màlaga

Així mateix, a partir del 17 d'octubre, també hi haurà una adaptació dels horaris en els trens AVE entre Barcelona, Tarragona i Màlaga, després que hagin finalitzat les obres d'impermeabilització de taulers en nou viaductes a la província de Còrdova, en el marc del seu pla de rehabilitació integral de la línia d'alta velocitat que està executant Adif.

Els horaris complets d'aquests nous serveis a partir del 17 d'octubre es poden consultar en els canals habituals de Renfe i els bitllets es poden adquirir amb antelació fins al pròxim mes de desembre. Tota la informació està disponible a www.renfe.com.