Tarragona porta l'Espai Familiar al Parc de la Ciutat

L'activitat de l'IMET torna aquest dijous 4 d'abril amb la novetat d'aquest nou espai

L'Espai Familiar canvia d'escenari i a partir d'aquest dijous se celebrarà al Parc de la Ciutat de Tarragona.
L'Espai Familiar canvia d'escenari i a partir d'aquest dijous se celebrarà al Parc de la Ciutat de Tarragona. | Ajuntament de Tarragona
03 d'abril del 2024
Actualitzat a les 12:11h

L'Espai Familiar de Tarragona torna amb l'arribada de la primavera al Parc de la Ciutat a partir d'aquest dijous 4 d'abril. Fins ara, aquest espai de jocs i relació adreçat a infants entre 18 mesos i 4 anys, s'ha dut a terme a la sala d'actes de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) i, a partir d'aquesta setmana i fins al pròxim 20 de juny, se celebrarà a l'aire lliure en el mateix horari, cada dijous de 17 a 19 hores.

Segons ha informat l'Ajuntament de Tarragona, en cas de mal temps, es farà ús de la sala d'actes de l'IMET. En paral·lel, l'Espai Nadó, una activitat adreçada a famílies amb infants nascuts els anys 2023 i 2024, es manté a la sala d'actes de l'IMET cada divendres de 10.30 a 12.30 hores fins al pròxim 21 de juny.

Per assistir a ambdues activitats, que són gratuïtes, no cal inscripció prèvia i els infants han d'estar acompanyants per un adult de referència. Durant l'activitat, els nens i nenes gaudeixen de propostes lúdiques i educatives, mentre les famílies veuen els petits i petites en acció fora de l'àmbit familiar i comparteixen vivències amb altres famílies i professionals.

Arts en família

D'altra banda, fins al pròxim 25 de maig i impulsat per l'IMET, està en marxa el projecte Arts en Família amb activitats adreçades a infants de 0 a 3 anys. S'ofereixen propostes musicals, sensorials i de moviment que tenen lloc a la sala d'actes de l'IMET els dissabtes al matí. L'activitat es fa dos dissabtes al mes i la inscripció, gratuïta, s'ha de fer prèviament en aquesta secció del web de l'Ajuntament de Tarragona.

L'Espai Nadó, l'Espai Familiar i Arts en Família són activitats emmarcades en el projecte Petita Infància impulsat per l'IMET amb l'objectiu d'ampliar les oportunitats educatives a infants d'entre 0 i 6 anys. Alhora també serveix per donar suport a les famílies en l'educació i la criança dels seus fills i filles.

Arxivat a