Tarragona pinta de verd diversos carrers: a partir d'ara s'ha de pagar per aparcar

L'Ajuntament assegura que aquestes noves places s'han posat en marxa per la petició de l'Associació de Veïns Residencial Palau i Torres Jordi

03 de gener del 2023
Actualitzat el 13 de febrer a les 18:50h

L'Ajuntament de Tarragona, a través de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), ha posat en funcionament aquest dilluns l'ampliació de la zona verda d'aparcament regulat al sector 5 de la ciutat. Segons ha explicat el consistori en un comunicat, diversos carrers de la zona on fins ara no s'havia de pagar s'han convertit en zona verda a petició de l'Associació de Veïns Residencial Palau i Torres Jordi.

 

Aquestes noves places per a ús resident —tot i que també en poden fer ús la resta d'usuaris pagant el preu de zona blava— afecten els següents carrers: Xavier Montsalvatge, Josep Català i Rufà, Josep M. Malato Músic, Manuel de Falla, Torres Jordi, Vidal i Barraquer i plaça Domènech Batet i Mestres.

 

Així mateix, a la zona del Nou Eixample Sud també s'han ampliat les places d’estacionaments dissuasius de zona taronja als carrers ubicats a la prolongació del Passeig d’Independència i a la zona lateral dels números senars del Passeig Independència, des del carrer Manuel de Falla fins a Ramon i Cajal.