Tot a punt a Riudoms per gaudir de la 'Ruta de Tapes Gaudí'

Durant dos caps de setmana, nou establiments del municipi oferiran tapa i beguda per 3 euros

Imatge d'una de les tapes que es podrà gaudir durant la 'Ruta de Tapes Gaudí' de Riudoms.
Imatge d'una de les tapes que es podrà gaudir durant la 'Ruta de Tapes Gaudí' de Riudoms. | TarragonaDigital
02 de març del 2023
Actualitzat a les 12:28h
Aquest divendres arrenca una nova edició de la 'Ruta de Tapes Gaudí' de Riudoms, que enguany compta amb la participació de nou restaurants del municipi del Baix Camp. La cita se celebrarà durant dos caps de setmana consecutius, del 3 i el 5 de març i del 10 al 12 de març, durant els quals es podrà gaudir d'una tapa i una beguda per 3 euros.
 

Durant l'edició d’enguany, l’onzena, es podrà gaudir de les següents tapes: Sandvitx de Vitel Tone (Cafeteria D’acord), Truita de Calçots amb Cruixent de Bacon (Can Tendre), El Nostre 'Caprici' (Pizzeria Caprici), Calçotada Roll (La Confiteria), Puça K L’Eva (K L’Eva), Mastadoshulinpu (Sake Sushi), Hot Pork (Om Tapes), Gaudi-R (Atura’t) i Taco Brasa (Braseria Sant Antoni).

Aquest mateix dijous, a les 19.30 hores al Casal Riudomenc, es farà la presentació de la 'Ruta de Tapes Gaudí'. En aquest acte, que es farà a la sala multiús de l'equipament, cada establiment presentarà al públic la seva proposta gastronòmica.
 

Una ruta amb premis per als participants

Un any més, aquells que participin en la ruta de tapes podran endur-se premis. Així, les persones que segellin la butlleta en tots els establiments i que la dipositin en alguna de les urnes habilitades entraran en el sorteig del Premi Estrella, valorat en 50 euros. Així mateix, se’ls entregarà una ampolla d’oli de les oliveres dels espais públics municipals i seran els encarregats de votar la millor de les nou tapes.

Les butlletes es troben adjuntades al fulletó promocional, juntament amb la informació de les diferents propostes gastronòmiques, i s’hauran de dipositar degudament emplenades en alguna de les urnes que es trobaran en els diferents establiments participants.

També es podran guanyar premis a través de les xarxes socials. Per fer-ho cal seguir els perfils de la 'Ruta de Tapes Gaudí' de Facebook i d’Instagram i publicar-hi fotografies amb l'etiqueta #tapesgaudi2023. Les persones participants en aquesta modalitat entraran en el sorteig d’un val per valor de 30 euros per gastar en qualsevol establiment de la ruta.