Una Firagost de gamma extra i tripleta màgica: Així ha estat la diada dels Xiquets de Valls

Els rosats van rubricar la mateixa actuació que la de la Diada de Sant Joan, amb dos gammes extra. Pel que fa als vermells, van aconseguir la tripleta màgica, la primera de la temporada

Imatge de la diada de la Firagost a Valls
Imatge de la diada de la Firagost a Valls | Ajuntament de Valls / Pere Toda
03 d'agost del 2023
Actualitzat el 10 d'abril del 2024 a les 11:20h

Nit màgica a la plaça del Blat de Valls. Ahir dimecres dia 2 d'agost, els Xiquets de Valls van protagonitzar la cloenda de la Firagost 2023 amb la tradicional diada castellera. Amb una plaça plena de gom a gom i amb molta xafogor, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va exhibir una actuació de gamma extra i la Colla Joves Xiquets de Valls va fer la tripleta màgica.

Minuts després de les 20.20 h, es va iniciar l'actuació amb el 3de9 amb folre descarregat en primera ronda per part de la Joves, després d'un peu desmuntat. La Vella, en la primera ronda, també va descarregar el mateix castell.

En la segona ronda, la Colla Joves va descarregar el 4de9 amb folre, mentre que la Colla Vella va descarregar el 4de9 amb folre i pilar després de desmuntar un primer peu. Aquest castell va suposar signar una actuació rosada de gamma extra per Firagost.
 

Imatge de la diada de la Firagost a Valls Foto: Ajuntament de Valls / Pere Toda


En la tercera ronda, la Colla Joves va descarregar el 5de8 i va assolir, per primer cop aquesta temporada, la tripleta màgica en una actuació brillant. Pel que fa a la Vella, va descarregar el 4de9 amb folre. Els rosats, van repetir, d'aquesta manera, l'actuació de la diada de Sant Joan amb el 3de9f, 4de9fp i el 4de9.

Pel que fa la ronda de pilars, la Colla Vella va obrir la ronda amb el el pilar de 8 amb folre i manilles. La Colla Joves Xiquets de Valls, per la seva banda, va descarregar per primer cop a la temporada el pilar de 7 amb folre

Arxivat a