Una tona de solidaritat: l'Hospital de Reus recull taps per la Paràlisi Cerebral

Donar utilitat als taps de plàstic que s'han recollit permetrà millorar el seu accés a l'esport, el lleure i els desplaçaments mèdics o personals

L’Hospital de Reus recull una tona de taps solidaris per a la Fundació Catalana per a Paràlisi Cerebral
L’Hospital de Reus recull una tona de taps solidaris per a la Fundació Catalana per a Paràlisi Cerebral | Cedida
03 de novembre del 2023
Actualitzat a les 10:36h
L'Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha recollit 1.062 kg de taps de plàstic per donar a la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral, a partir de diferents contenidors distribuïts pel centre hospitalari. Aquesta iniciativa solidària permet donar utilitat a un residu com a matèria primera.

En concret, la Fundació invertirà els beneficis obtinguts en el projecte “Sense Transport no hi ha Esport”, que té per objectiu oferir un transport adaptat a persones amb paràlisi cerebral en el seu accés a l’esport, al lleure i als desplaçaments mèdics o personals.

L’Hospital de Reus recull una tona de taps solidaris per a la Fundació Catalana per a Paràlisi Cerebral Foto: Cedida


La recollida de taps solidaris, que s'ha realitzat amb la col·labració de professionals del Grup SIFU, forma part del programa de compromís social corporatiu de l’Hospital i en una primera fase, entre el juliol del 2021 i el juliol del 2022, se’n van recollir 426 kg, que es van destinar a la Fundació Noèlia dedicada a la lluita contra la distròfia muscular.