Xiulada a l'hospital Joan XXIII de Tarragona per reclamar millores salarials en el col·lectiu d'infermers

Creuen que Salut vol «matar de gana la sanitat pública» per poder privatitzar-la

El col·lectiu d'infermers i infermeres s'ha concentrat davant de l'hospital Joan XXIII de Tarragona.
El col·lectiu d'infermers i infermeres s'ha concentrat davant de l'hospital Joan XXIII de Tarragona. | TarragonaDigital
20 de desembre del 2023
Actualitzat a les 15:22h
Una vintenad'infermers han participat aquest dimecres 20 de desembre en la xiulada convocada davant l'hospital Joan XXIII de Tarragona per reclamar milloressalarials. Convocats per CATAC-CTS, els participants han demanat a la conselleria de Salut que els "escolti".

Durant aquesta setmana el col·lectiu ha fet dues jornades de vaga a nivell català amb diferents manifestacions i protestes. Marina Roig, membre de CATAC-CTS i delegada a la junta de personal de centre tarragoní, ha assegurat que "hi ha diners" perquè se satisfacin les seves demandes i ha apuntat que sospiten que Salut vol "matar de gana la sanitat pública per tenir arguments per privatitzar-la".

Roig ha avançat que aturaran les reivindicacions durant les vacances de Nadal però que al gener hi tornaran. Per la segona quinzena de gener realitzaran noves vagues i preparen més mobilitzacions. "Ho treballarem unitàriament tots els col·lectius que la conselleria considera minoritaris, però més minoritaris són ells al Parlament", ha etzibat.