Imatge de dos gossos abandonats

Localitzen dos gossos abandonats i lligats en un arbre al terme municipal de Creixell

Els animals es recuperen favorablement a la comissaria de la Policia Local | L'Ajuntament ha fet una crida per localitzar-ne els responsables

La Policia Local de Creixell ha localitzat durant el matí d’avui diumenge, 7 de febrer, dos gossos abandonats i lligats a un arbre al camí que porta cap a la deixalleria supramunicipal. L’avís, precisament, l’ha donat un veí del municipi i els agents s’han desplaçat amb una patrulla cap al lloc dels fets. Segons detalla l’Ajuntament de Creixell, els policies han localitzat els animals i, arran de l’estat d’excitació dels gossos, s’ha demanat la col·laboració especialitzada de Pere Frutos, president de l'ONG Unitat Canina de Salvament i Rescat K9 de Creixell.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Posteriorment, s’ha recollit els gossos i, després de comprovar que no duien xip, se’ls ha traslladat cap al refugi animal de les dependències de la comissaria de la Policia Local, on se’ls ha donat aigua i menjar on, ara mateix, es recuperen favorablement.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Crida de l'Ajuntament

Des del consistori de Creixell han volgut fer una crida a qualsevol persona que pugui reconèixer aquests gossos, «amb la finalitat de trobar els responsables de l’abandonament, un fet del tot menyspreable». A la vegada, han volgut agrair «molt sincerament la col·laboració del senyor Pere Frutos i dels veïns que han donat l’avís». En principi, segons l’Ajuntament, està previst que els animals siguin recollits demà dilluns per treballadors de l’Última Llar.