Imatge d'arxiu dos agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Agredeixen tres agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona en horari del toc de queda

Els agents havien identificat dos dels individus abans de la reacció violenta | Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte

Tres agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona han estat víctimes d'una greu agressió  la matinada d'aquest dissabte, 6 de febrer. Segons ha avançat el digital 'La República Checa', dos individus s'havien saltat la restricció de mobilitat nocturna —el conegut popularment com a toc de queda— i els policies els van sorprendre i identificar, vora les 01.30 hores de la matinada, al tram superior de l'avinguda Catalunya de la ciutat.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Fruit d'aquesta actuació policial, els dos individus s'haurien revoltat  contra els agents de la Urbana i els haurien començat a agredir, i una tercera persona hauria sortit d'un portal proper per sumar-se a l'agressió. Com a conseqüència de l'acte, els tres agents han hagut de demanar la baixa laboral  i els tres presumptes agressors han estat arrestats i se'ls acusa d'un delicte  d'atemptat contra l'autoritat.