Una baralla entre diverses persones acaba amb dos trets a Cambrils

Els fets es van produir dissabte, 4 de juliol | Tot indica que l'arma seria de fogueig, segons els Mossos d'Esquadra
Una patrulla dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari

Una baralla entre diverses persones va acabar amb dos trets a terra a l’avinguda de Vidal i Barraquer de Cambrils, a la comarca del Baix Camp. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra, tot apunta que les dues detonacions serien d’arma de fogueig, ja que no es van trobar les bales. Els fets, concretament, es van produir durant el vespre de dissabte, 4 de juliol, just davant del bar El Rincón de la Alegría, ben a prop de l’antiga estació de trens de Cambrils.

Tal com avançava el ‘Diari Més’, l’incident s’hauria iniciat arran d’una discussió de trànsit: diversos clients del bar van recriminar a un home que estacionés el cotxe enmig de l’avinguda, fet que va crear importants retencions. El conductor, arran d'aquesta situació, va treure una arma blanca amb la voluntat d’atacar-los, però aquests van aconseguir arrabassar-li-la i l’individu va acabar marxant.

L'home torna al lloc dels fets 

Instants més tard, apunta el mateix mitjà, l’home va tornar al lloc dels fets amb un vehicle diferent i en va sortir, aquesta vegada, exhibint el que semblava una arma de foc. Immediatament, es va desencadenar una baralla a cops de puny, on van volar taules i cadires, fins que l’implicat va disparar dos trets a terra i va fugir. Amb tot, no hi va haver cap persona ferida i cap de les parts ha presentat denúncia als Mossos d’Esquadra.

Ara, la policia catalana investiga els fets per tal de determinar si els implicats es coneixen, i les possibles motivacions de l’incident, o si es tracta d’un altercat puntual i aïllat. La Policia Local de Cambrils, per la seva part, revisa les càmeres de seguretat de la zona per tal de localitzar l’agressor.

"La història es repeteix: Tornen els problemes a l'oci nocturn de Salou" "Molt fort: Robatori enmig del carrer a Calafell i l'enxampen quan fuig"