Imatge de l'Espluga de Francolí

Bones notícies: Troben el Miquel, l'home desaparegut a l'Espluga de Francolí

S'havia desorientat anant de casa al tros | Ajuntament i família agraeixen a tothom qui ha participat en la recerca

ACTUALITZACIÓ - 22.35 hores

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i la família del Miquel informen que ja han trobat l'home, bé i conscient, i aprofiten per donar les gràcies a tothom qui ha participat en la cerca. Milà, precisament, ha estat localitzat al voltant de les 22.30 hores, després que se'n denunciés la desaparició a cap a quarts de set de la tarda. L'home s'havia desorientat anant de casa al tros. Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra, l'Agrupació de Defensa Forestal de l'Espluga, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls i Montblanc, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i molts voluntaris han treballat per trobar-lo.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

NOTÍCIA - 19.01 hores

Els cossos de seguretat estan buscant un veí de l'Espluga de Francolí que ha desaparegut recentment. Es tracta de Miquel, un home d'edat avançada del qual no se'n sap res. Els familiars, els Mossos d'Esquadra i l'Associació de Defensa Forestal (ADF) de l'Espluga ja s'estan coordinant per fer les tasques de recerca.

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí  ha fet una crida a través de les xarxes socials per tal de poder localitzar el Miquel. Des del consistori demanen que si algú sap alguna cosa del Miquel o l'ha vist, es posi ràpidament en contacte amb els Mossos d'Esquadra a través del telèfon d'emergències 112 o amb la Vigilància Municipal del municipi, al telèfon 620 266 565.