El condemnen a 12 anys de presó per la violació d'una menor a Amposta

Els fets van succeir el setembre de 2016

L'Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a dotze anys i tres mesos de presó a un veí d'Amposta que va violar una menor d'edat el setembre de 2016. També se li imposen sis anys de llibertat vigilada un cop surti de la presó, una indemnització de 30.000 euros a la víctima i, durant vint anys, no es podrà apropar a la noia a menys de 500 metres ni comunicar-se amb ella, segons informa el Diari de Tarragona.

Presó per una violació a una menor a l'Ebre

Els fets es remunten a l'any 2016 a les Terres de l'Ebre. Tots dos, acusat i víctima, es coneixien de veure's per Amposta. Segons la sentència, l'home, es va anar posant en contacte amb la menor a través de les xarxes socials. En guanyar-se la seva amistat, li insistia a quedar amb ell, escapar-se per veure's, entre altres. La menor, però, li contestava que no volia quedar amb ell. Passat un temps, però, van acabar quedant un parell de vegades i, en una tercera, van quedar a prop d'on ella estudiava quan acabés la jornada escolar.

Tots dos van anar en direcció Sant Carles de la Ràpita i, mentre circulaven pels carrers de la capital del Montsià, li va demanar que s'acotxés per no ser vistos junts.

Un cop a la Ràpita, van entrar en un bar i un supermercat, però ja de tornada cap a Amposta, el processat va aturar el seu vehicle i li va començar a fer tocaments. Ella li deia que no volia seguir, però l'home la va acabar violant a l'interior del cotxe.

La menor no ho havia explicat a ningú, però, el dia 25 de setembre, nou dies després dels fets, la noia li va explicar a dos amics els fets i aquests li ho van explicar als pares de la víctima i van presentar la denúncia.

En el judici, la noia no va declarar, però van utilitzar la declaració que ja havia fet. En la sentència, els magistrats expliquen que les informacions són «plenament fiables» i no es van exagerar les explicacions dels fets en la declaració de la noia. L'acusat, per la seva banda, nega haver quedat mai amb la noia

"Ensurt al centre de Reus: Incendi en un habitatge amb una persona afectada" "Mossos 'Rambo' i traficants acampats entre marihuana: l'última detenció al Baix Camp"