ÚLTIMES DADES

Els casos de coronavirus es disparen a Espanya: 2.935 en 24 hores

Enxampen a Vilafortuny un conductor novell que triplicava la taxa d'alcoholèmia

Els veïns van detectar el vehicle circulant amb perillositat i van alertar la Policia Local, que el va denunciar amb 1.000 euros i la pèrdua de 6 punts del carnet
La Policia Local va rebre l'avís dels veïns passades les 5 de la tarda. | Àngel Ullate

La Policia Local de Cambrils va enxampar aquest dilluns, 18 de novembre, un conductor novell que circulava dins del nucli urbà triplicant la taxa màxima d'alcoholèmia permesa. Els fets van tenir lloc passades les 5 de la tarda al nucli de Vilafortuny. Una trucada dels veïns va alertar els agents de la presència d'un vehicle que circulava de forma temerària.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Una patrulla es va desplaçar fins allà i va localitzar el vehicle, de la marca Opel, a l'avinguda de Vilafortuny. Els agents van comprovar que el conductor era novell i el van sotmetre al control d'alcoholèmia. El resultat de la prova, 0,46 mg/l, és tres vegades superior al límit permès per a conductors novells (0,15 mg/l). Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va poder evitar més perills i va sancionar el conductor amb una multa de 1.000 euros i la retirada de 6 punts del carnet. 

"Un xoc entre un camió i un turisme provoca petites retencions a l'AP-7, a Constantí" "Un mosso dispara contra un cotxe que el volia atropellar a la ciutat de Tarragona"