Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local de Cambrils

Denuncien un conductor begut després de patir dos accidents a Salou i Cambrils

Es va fugar del lloc dels fets després del primer accident i va ser localitzat després de patir el segon

La Policia de Cambrils va denunciar un conductor begut  que es va veure implicat en dos accidents el divendres passat, 16 d'abril. Segons apunta la policia cambrilenca, van rebre el primer avís per part de la Policia Local de Salou, que els va alertar que un cotxe Ford s'havia vist implicat en un accident al carrer de Gandesa de Salou, i que a continuació s'havia fugat del lloc dels fets.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La Policia de Cambrils va iniciar tasques de patrullatge per intentar localitzar el turisme fugat, i finalment el va acabar localitzant al carrer de Roger de Cambrils, al nucli de Vilafortuny, després de patir un segon accident. Els agents de la policia cambrilenca van fer-li la prova d'alcoholèmia al conductor, un home de 59 anys veí de Salou, a la qual va donar un resultat positiu de 0,59 mg/l. Se li van instruir un atestat per delictes contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol.