Desmantellen un «bosc» de 800 plantes de marihuana a Roquetes

S'han detingut tres persones

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana al barranc de Caramella al terme municipal de Roquetes, al Baix Ebre. En l'operatiu policial s'han detingut tres persones que cuidaven del terreny amb més de 800 plantes cannàbiques, implicats en els delictes de tràfic de drogues.

La investigació va començar a principis d'aquest mes d'octubre, quan efectius del Seprona de la Guàrdia Civil van detectar una canalització il·legal d'aigua que regava un hort en una zona rural allunyada del nucli urbà de Roquetes.

En fer comprovacions per la zona, es va poder observar com a l'interior d'un terreny tancat amb una malla metàl·lica s'amagava un gran nombre de plantes que podrien ser de marihuana. Després de sol·licitar suport a la Guàrdia Civil de Tortosa, es va procedir a la identificació de tres persones que es trobaven a l'accés de la parcel·la.

Un cop informats dels indicis obtinguts, van col·laborar amb els agents facilitant l'accés a l'habitatge i al terreny, on es trobava la plantació. A l'interior de l'immoble es va localitzar una habitació on hi havia unes 100 plantes de marihuana en procés d'assecar-se, a més de 20 quilograms de cabdells de la mateixa substància. A l'exterior hi havia nombroses parres amb plantes cannàbiques, així com elements, ferramentes i fertilitzants destinats al cultiu de les plantes.

Tot seguit es va procedir a la detenció dels responsables de la plantació, essent tres ciutadans de nacionalitat albanesa en situació irregular al país, per un presumpte delicte de tràfic de drogues, en la modalitat de cultiu i elaboració de marihuana. Van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa.

"Última hora: Troben el cadàver dun home al Port de Tarragona" "Alerta: 2 noies denuncien tocaments i agressions durant la nit a Salou"