Bombers treballant al lloc dels fets.

Els Bombers intervenen en un petit despreniment en una casa al Vendrell

Dues dotacions dels bombers han intervingut en les tasques

Petit ensurt aquest migdia al Vendrell. Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís per un despreniment en un habitatge del municipi, concretament al carrer Cristina Baixa del Vendrell. Ràpidament dues dotacions s'han activat, acompanyades de la Policia Local del Vendrell què ha informat del succés a les seves xarxes socials.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Segons han explicat els Bombers de la Generalitat, es tractava d'un despreniment d'unes teules del sostre de l'habitatge número 64 del carrer Cristina Baixa, i el cos de bombers ha intervingut per dur a terme un sanejament de la teulada per evitar que hi hagués més afectacions. L'avís ha estat a les 12.21 hores i gairebé una hora més tard els bombers han donat per tancat el succés, després de retirar les teules que podien caure al carrer.

Durant l'estona que ha durat el dispositiu amb el camió escala dels Bombers de la Generalitat, la Policia Local del Vendrell ha tallat la circulació del carrer.