Roba en un hotel i un restaurant del carrer Vendrell de Salou

Els Mossos d’Esquadra l’han detingut per tres robatoris amb força | Acumula nou antecedents per fets similars
Alguns dels objectes robats en un hotel i un restaurant al carrer Vendrell de Salou | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir durant aquest dijous, 12 de desembre, un home com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força a la localitat de Salou. El detingut compta amb 9 antecedents i passarà a disposició judicial en les pròximes hores. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Comet tres robatoris en un hotel i en un restaurant

Entre el 28 de novembre i el 4 de desembre, el lladre, de 28 anys, de nacionalitat colombiana i veí de Salou, va cometre els dos primers robatoris en un hotel situat al carrer Vendrell de la localitat de la Costa Daurada. 

Els fets van succeir durant la matinada, quan va accedir a l’interior del recinte hoteler trencant un vidre. Un cop dins, es va endur cinc bicicletes de lloguer, quatre de les quals s’han recuperat en el marc de l’operatiu policial. 

El tercer robatori es va dur a terme el passat diumenge, 8 de desembre. Els fets van passar en un restaurant del mateix carrer de l’hotel assaltat en dues ocasions. El detingut va causar danys importants a l’establiment per poder entrar-hi i endur-se diners en efectiu i objectes per valor de més de 3.500 euros. 

El lladre vivia a prop dels llocs assaltats

Els Mossos d’Esquadra, després de realitzar gestions i comprovacions, van determinar que el presumpte autor d’aquests tres delictes vivia a pocs metres dels dos establiments, la qual cosa li facilitava el trasllat del material sostret. Després d’obtenir l’autorització judicial d’entrada i perquisició, amb l’ajuda de la Policia Científica i Seguretat Ciutadana (USC) i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), es va entrar al domicili del sospitós. 

Un cop dins, es van recuperar quatre de les bicicletes sostretes de l’hotel, tres televisors del restaurant, a més d’altres objectes propietat de l’establiment. Així mateix, també es van trobar altres objectes intervinguts a la casa del detingut, com una màquina electrònica per jugar a videojocs o un telèfon mòbil. Tot aquest material trobat s’està gestionant per determinar la titularitat del propietari.

Està previst que el detingut, el qual ja acumula 9 antecedents policials per aquests i altres tipus de fets delictius violents, passi a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, en les pròximes hores.

"🔦Les patrulles veïnals, una pràctica desaconsellada que arriba a Reus i TGN" "🔴 CREIXELL: El judici contra un home per abusos a la seva filla comença dilluns"