Marcooperació a l'Alt Camp i Baix Penedès per desmantellar una banda criminal organitzada

Es preveu que durant el matí hi hagi diverses detencions
Imatge de l'operatiu policial d'aquest matí | Cedida

Macrooperació dels Mossos d'Esquadra a l'Alt Camp, al Baix Penedès i a l'Anoia des de les 6.00h del matí d'avui 14 d'octubre. A Valls, el dispositiu es concentra al carrer del Tren de Valls i també al municipi de Puigpelat, on s'estan fent escorcolls en 12 immobles. 

Els agents estarien desmantellant una banda criminal organitzada que es dedica al tràfic de marihuana en diferents punts del territori. Fins al moment, hi ha 16 detinguts i la investigació continua oberta.

La investigació va a càrrec de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona i en el dispositiu d'avui han participat efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius, del Grup Especial d'Intervenció, de la canina i de seguretat ciutadana.

14.000 euros en efectiu

Es va intervenir 2 armes de foc reals, 14.000 euros en efectiu, diverses armes prohibides (entre elles defenses elèctriques), 150 plantes de marihuana i 1,5 kg de cabdells. També es van intervenir 9 vehicles. En una de les entrades a l'Alt Camp es van localitzar 800 monedes i diversos estris metàl·lics de valor històric que s'han d'analitzar per determinar la seva procedència.

Gairebé tots els detinguts són de nacionalitat espanyola. Els que passin a disposició ho faran divendres al Jutjat d'instrucció 4 de Vilafranca.

"Alerta: Retencions a l'AP-7 a l'Ebre per un accident amb ferits" "La llarga espera d'un veí de Calafell: tetraplègic després d'un accident laboral"