Els Mossos d'Esquadra actuant en un accident a la C-31b

Detinguts, en poques hores, dos conductors beguts a Tarragona i Salou

Un vehicle ha estat aturat a la C-14 | L'altre ha patit un accident a la C-31b

Els Mossos d'Esquadra han tingut una matinada moguda aquest divendres. En poc més de 3 hores de diferència, dos conductors han estat detinguts per donar positiu en les proves d'alcoholèmia que circulaven per la xarxa viària tarragonina. 

Positiu de 0,87 mg/l a la C-14

La primera intervenció dels Mossos ha estat per part dels ARRO en un control de pas preventiu a la carretera C-14. En aquest, han aturat un vehicle quan han vist que el conductor anava clarament begut i, a més, desprenia una forta olor a alcohol.

Tot seguit, se li ha fet la prova d'alcoholèmia al conductor que ha donat una taxa de 0,87 mg/l, més de tres vegades la taxa permesa. A més, l'home no disposava de permís de conduir per no haver-lo obtingut mai, fet que suposa també un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els agents han immobilitzat el vehicle i han detingut el conductor que passarà durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

S'accidenta begut a la C-31b aquest matí 

Hores després, gairebé tocant les vuit del matí, els Mossos d'Esquadra han estat requerits arran d'un accident d'un vehicle que circulava en sentit Tarragona, el qual ha sortit de la via i ha impactat contra la barrera de seguretat.

En la maniobra, el vehicle ha provocat danys a un altre cotxe que circulava en sentit Salou ja que amb el cop ha fet saltar unes pedres que han impactat contra l’altre vehicle.

Els agents de trànsit li han fet la prova d’alcoholèmia al conductor i el resultat ha estat positiu amb una taxa de 0,44 mg/l. Per tot plegat, l’home ha quedat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit.


Comentaris