Pla general d'un helicòpter buidant una càrrega d'aigua en una zona afectada per un incendi

Extingit l' incendi forestal a Mas Mel, a Calafell

S'han activat un total de 7 dotacions, inclòs 1 mitjà aeri

ACTUALITZACIÓ 13/4 a les 19.25 hores

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit  l'incendi forestal a Calafell  a les set menys cinc de la tarda. Segons les primeres informacions, els GRAF  i EPAF  l'han donat per extingit en repassar bé el perímetre, treballant-hi amb eines manuals. Les dotacions que havien anat fins al punt del foc, han començat a retirar  del punt de l'incendi.

NOTÍCIA 13/4 a les 17.00 hores

Els Bombers de la Generalitat han fet un gran desplegament al municipi de Calafell  per executar tasques d'extinció d'un foc forestal. Segons informen, set dotacions s'han desplaçat fins a la zona de Mas Mel de la localitat del Baix Penedès. Entre el desplegament també hi ha un mitjà aeri MAER per apagar les flames que afecten la zona forestal calafellenca. El servei d'emergències ha rebut l'avís del foc a tres quarts de quatre de la tarda.

La intensitat del foc en l'incendi de vegetació de Calafell és poca. Tot i això, la localització de les flames està presentant una certa dificultat  per passar amb els camions i els bombers s'han d'emplaçar lluny de les flames. Per la qual cosa, s'hi està treballant molt amb eines manuals, retirant vegetació i removent el terra.